ALJİ Uvc Për Dezinfekti
ALJİ Uvc Për Dezinfekti
ALJİ Uvc Për Dezinfekti
ALJİ Uvc Për Dezinfekti
ALJİ Uvc Për Dezinfekti

ALJİ Uvc Për Dezinfekti

Çmimi i rregullt
ден 2,999.00
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
ден 2,999.00
Çmimi i rregullt
ден 4,999.00
Shitur
Çmimi për njësi
pas 
Taksa e përfshirë.

Me një sterilizues profesional të ozonit UV-C, eleminoni 99 të gjitha mikrobet!!

METODA EFEKTIVE E Sterilizimit në fusha të ndryshme të përdorimit

SHKOLLA-SPITALET-SHTOMPIT--QENDRAT TREGUESE-SALONET E FIJEVE-BANKA-HOTELET-ZYRAT I.D.

SISTEMI ULTRAFT P STR Sterilizimin e ajrit dhe mjedisit

Eliminon viruset, mikrokorganizmat, kërpudhat, mikrobët, etj. MBI AJRIN DHE SIPFRFAQET.

KUJDES !!!

Llambat ultraviolet nuk duhet të shihen ose preken drejtpërdrejt.

Ndërsa pajisja është duke funksionuar, nuk duhet të ketë krijesa të gjalla në mjedis.

EFEKTI I DRITS UV-C N ON mikroorganizmat

 Shkatërron 99.9 të mikroorganizmave në mjedis dhe ka një garanci 2-vjeçare..

✅ Prish strukturën e ADN-së të baktereve, viruseve, mykut dhe sporeve të kërpudhave, dhe automatikisht i bën ato joefektive

Duke prishur strukturën e tyre të ADN-së, ajo parandalon riprodhimin e mikroorganizmave që nuk vdesin.

UV-C është një nga frekuencat elektromagnetike të diellit.

Njihet si rrezet mikrobvrasëse sepse është më efektive në rrezet UV.

1 Pastron të gjithë ajrin dhe sipërfaqet në zonën ku përdoret..

Mikroorganizmat, siç janë viruset, mund të ngjiten në sipërfaqe dhe të qëndrojnë gjallë për orë të gjata. Për këtë arsye, është shumë e rëndësishme të mbani sipërfaqet sterile.

2 Mund të kontrollohet lehtësisht falë telekomandës. Gjithashtu ofron komoditet me mënyrat e rregullimit të kohës së djegies. 15 min / 30 min / 60 min Ju lehtë mund të programoni produktin tuaj ndërsa dilni për një pushim ose darkë dhe siguroni që sterilizimi i mjedisit të ketë përfunduar para se të ktheheni. Në këtë mënyrë, ju nuk jeni të ekspozuar ndaj rrezeve UV. Për më tepër, produkti fillon të ekzekutohet 30 sekonda pas lansimit dhe ju jep kohë të largoheni nga mjedisi.та.

3 rrezet UV janë efektive vetëm në sipërfaqen që godasin, por OZONI ruan një mjedis steril edhe nëse ekziston një pengesë përpara llambave emetuese. Produkti ynë, me lirimin e ozonit, sterilizon sipërfaqet që nuk janë të ekspozuara drejtpërdrejt ndaj tij. Një nga karakteristikat tona më të mëdha dalluese nga produktet e tjera në treg janë emetimet e ozonit. Ozoni është një nga substancat e rëndësishme që përdoret në sterilizim dhe krijon një erë të butë, prandaj, pas trajtimit të pajisjes, mjedisi duhet të ajroset.а.

4 Produkti sepse është bërë nga materiali i fortë është shumë i qëndrueshëm..

5 Me fuqinë e tij prej 38 vat, ofron sterilizim shumë efikas..

6 Si të gjitha llambat UV Ajo ka një jetëgjatësi prej 9000 orësh..

7 Për shkak se produkti ynë është i lëvizshëm, ju lehtë mund të lëvizni dhe sterilizoni çdo ambient që dëshironi..

8 Për më tepër, këto ditë ne të gjithë jemi të shqetësuar nëse paketimi i produkteve që blejmë nga tregjet është i pastër..

Me llambën UV, ju lehtë mund të pastroni paketimin e produkteve që keni blerë 

Language
Macedonian
Open drop down