Shpërndarës uji ALJİ

Shpërndarës uji ALJİ

Çmimi i rregullt
ден 6,499.00
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
ден 6,499.00
Çmimi i rregullt
ден 13,999.00
Shitur
Çmimi për njësi
pas 
Taksa e përfshirë.

✅ Dizajn i veçantë
Bartësi i ujit i përmendur shpesh ALJİ, me një thellësi 25 cm, një lartësi prej 85 cm dhe një gjerësi prej 27 cm, është i përshtatshëm për përdorim sepse nuk zë shumë hapësirë në një cep të shtëpisë, zyrës ose biznesit tuaj.
✅ Numri i Sllavëve
Shërbyer me 2 çezmat në dhomën tuaj. Me butonat e kontrollit të ujit të nxehtë dhe të ftohtë, mund të pini ujë nga çdo temperaturë. Gëzoni kënaqësinë e pirjes së ujit të shëndetshëm me familjen dhe të dashurit tuaj.
Minimumi dhe Maksimumi
✅Gradë
Rritja e temperaturës së ujit të mbushur brenda në 95 gradë siguron lehtësinë e marrjes së ujit të nxehtë. Uji i ftohtë në 6 gradë. Kështu që po, ju mund të keni lehtësisht ujë të nxehtë ose të ftohtë në çdo kohë.
Rezervuari i ujërave të ndotura
Falë rezervuarit të vendosur përpara bombol me vrimë nxjerrëse poshtë rubinetave, uji i ndotur që derdhet gjatë mbushjes së ujit të rubinetit nuk derdhet në tapetin tuaj dhe në tokë dhe nuk ju krijon ndonjë vështirësi. Uji që futet në rezervuarin e ujërave të zeza ndihmon në mbajtjen e shtëpisë tuaj të pastër.
✅ Sistemi Damajani
Sipas modelit të veçantë të shpërndarësit të ujit ALJİ, është e mundur të përfitoni nga bombol me vrimë nxjerrëse duke vendosur dëmtuesin në ndarjen e sipërme të bombolit tuaj. E vetmja gjë që duhet të bësh është të hapësh grykën e kana 10-19 litërshe dhe ta vendosësh atë në majë të bombolit, pas së cilës mund të pish me lehtësi ujin që hyn në bombol me vrimë nxjerrëse.
✅ Kursim energjie
Falë bombolit të ulët të energjisë, buxheti i familjes nuk do të ketë një shpenzim të madh. Në këtë mënyrë, ju do të mbroni mjedisin dhe nuk do të keni një barrë të madhe në xhepin tuaj.
Language
Macedonian
Open drop down