ALJİ Uvc Уред за дезинфекција
ALJİ Uvc Уред за дезинфекција
ALJİ Uvc Уред за дезинфекција
ALJİ Uvc Уред за дезинфекција
ALJİ Uvc Уред за дезинфекција

ALJİ Uvc Уред за дезинфекција

Редовна цена
ден 2,999.00
Продажна цена
ден 2,999.00
Редовна цена
ден 4,999.00
Продадено
Единечната цена
по 
Вклучен данок.

Со професионален УВ-Ц озонски уред за стерилизација,елиминирајте 99% сите микроби !

ЕФЕКСИВЕН МЕТОД НА СТЕРИЛИЗАЦИЈА ВО РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБА

УЧИЛИШТА-БОЛНИЦИ-ДОМОВИ-ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ-ФРИЗЕРСКИ САЛОНИ -БАНКИ-ХОТЕЛИ-КАНЦЕЛАРИИ И.ДР.

УЛТРАВИОЛЕТ СИСТЕМ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈА НА ВОЗДУХ И СРЕДИНА

ГИ ЕЛИМИНИРА ВИРУСИ, МИКРООРГАНИЗМИ , ПЕЧУРКИ ,МИКРОБИ И.ДР. НА ВОЗДУХОТ И ПОВРШИНИТЕ.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ !!!

Ултравиолетовите ламби не треба да се гледаат или допираат директно.

Додека уредот работи, не треба да има живи суштества во околината.

ЕФЕКТ НА УВ-Ц СВЕТЛИНА ВРЗ МИКРО ОРГАНИЗМИ

 Уништува 99,9% од микроорганизмите во животната средина и има 2 години гаранција.

✅ Ја нарушува структурата на ДНК кај бактериите, вирусите, мувлата и спорите на габите, и автоматски ги доведува во неефикасна состојба

Со нарушување на нивната структурата на ДНК спречува репродукција на микроорганизми кои не умираат .

УВ-Ц е една од електромагнетните фреквенции од сонцето.

Познат е како гермицидни зраци затоа што е најефикасен кај УВ зраците.

1) Го чисти целиот воздух и површини во околината каде што се користи.

Микроорганизмите, како што се вирусите, можат да се лепат на површините и да останат живи долги часови. Поради оваа причина, многу е важно површините да се задржат стерилни.

2) Може лесно да се контролира благодарение на далечинскиот управувач. Исто така ви нуди погодност со режимите за прилагодување на времето на горење. (15мин / 30мин / 60мин) Можете лесно да го програмирате вашиот производ додека излегувате на пауза или вечера и да осигурате дека стерилизацијата на околината е завршена пред да се вратите. На овој начин, вие не сте изложени на какви било УВ зраци. Покрај тоа, производот започнува да работи 30 секунди откако е стартуван и ви дава време да ја напуштите околината.

3) УВ-зраците се ефективни само на површината што ја погодуваат, но ОЗОН`от ја одржува стерилната средина дури и ако има пречка пред ламбите што емитуваат. Нашиот производ, со своето ослободување на озон, ги стерилизира и површините што не се директно изложени на него. Една од нашите најголеми карактеристики кои се разликуваат од другите производи на пазарот е емисијата на озон. Озонот е една од важните супстанции што се користат при стерилизација и создава благ мирис, затоа, по ракување со уредот, треба да се проветри околината.

4) Производот бидејќи е изработен од тврд материјал е многу издржлив .

5) Со својата моќност од 38 вати нуди многу ефикасна стерилизација.

6) Како и сите UV ламби Има животен век од 9000 часа.

7) Бидејќи нашиот производ е мобилен, можете лесно да го преместите и да стерилизирате секоја средина која ке посакате.

8) Покрај тоа, овие денови сите ние сме загрижени за тоа дали пакувањата на производите што ги купуваме од маркетите се чисти.

Со УВ ламбата.можете лесно да ја исчистите амбалажата на производите што сте ги купиле 

Language
Macedonian
Open drop down